Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leijonat lahjoittivat 2 800 euroa porvoolaisille lapsiperheille Porvoon sosiaalitoimen kautta

”Monet perheet ovat entistä hankalammassa tilanteessa kohonneiden elinkustannusten vuoksi.”

Neljä porvoolaista lions-klubia lahjoittivat 2800 euroa joululahjakortteina Porvoon lapsi- ja perhepalveluille. Tukea olivat luovuttamassa lionsclubinsa varapresidentti Heikki Hankimo sekä presidentit Mervi Kuismanen, Kari Leskinen, Petri Kuismanen, Sirpa Salonen ja lohkopuheenjohtaja Ilkka Tuominen.

Presidentit kiittivät porvoolaisia osallistumisesta aktiviteetteihin, joita olivat joulukuusten ja lions-seinäkalentereiden myynti, Wanhat mobiilit -näyttely sekä erilaiset markkinatapahtumat.

Monille toimintaan osallistuneille ihmisille on tärkeää, että tuki menee lyhentämättömänä omalle paikkakunnalle. Myös porvoolaiset yritykset ovat tukeneet aktiviteetteja.

Klubit ovat olleet kiitollisia lapsi- ja perhepalveluille siitä, että heidän kauttaan tuki on mennyt kaikille niille, jotka ovat sitä eniten tarvinneet.

Lahjoitukset vastaanottivat lapsi- ja perhepalveluiden johtava sosiaalityöntekijä Salli Nivamo ja palvelupäällikkö Kristina Huopalainen.

He kiittivät lions-klubeja lahjoituksista ja totesivat lahjoitusten merkityksen korostuvan erityisesti näin joulun alla.

– Monet perheet ovat entistä hankalammassa tilanteessa kohonneiden elinkustannusten vuoksi, joten olemme iloisia pystyessämme välittämään lions-joululahjakortteja perheille, Huopalainen sanoi.

Lue lisää: Lapsiperheköyhyys koskettaa Porvoossa noin 1 200 lasta – palvelupäällikkö rohkaisee hakemaan apua matalalla kynnyksellä