Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen kehittävät perinneruoista kulinaristisia herkkuja – nappaa talteen juvalaisen Raija Kaartisen alkuperäinen läskisoosiresepti
Huippuravintola etsii suomalaisen ruokakulttuurin syviltä juurilta voittoisia polkuja Euroopan huipulle.
Läskisoosin juuret löytyivät Etelä-Savosta Juvalta. Se on myös yksi osa kulinaarista palapeliä, joka johti arvostetun Michelinin tähden myöntämiseen Ravintola Finnjävelille.
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uusimaan sisällöt.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti ja digiliitteet
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu