Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen kehittävät perinneruoista kulinaristisia herkkuja – nappaa talteen juvalaisen Raija Kaartisen alkuperäinen läskisoosiresepti

Huippuravintola etsii suomalaisen ruokakulttuurin syviltä juurilta voittoisia polkuja Euroopan huipulle.

Läskisoosin juuret löytyivät Etelä-Savosta Juvalta. Se on myös yksi osa kulinaarista palapeliä, joka johti arvostetun Michelinin tähden myöntämiseen Ravintola Finnjävelille.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi